براساس برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان لرستان و پشتیبانی دبیرخانه ستادی طرح ارتقای سلامت معاونت ترویح و آموزش مستقر در دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی ، دو کارگاه منطقه ای تبیین ماموریت های طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین آموزش راهبرد تخصصی ترویجی استاندارد سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی (IPM.FFS) در تاریخ 9 و 10 بهمن ماه سال جاری به ترتیب در دو شهر خرم آباد و بروجرد برگزار شد . این کارگا ه ها با حضور مدیران وکارشناسان بخشهای مختلف سازمان جهاد کشاورزی از جمله مرکزتحقیقات، تولیدات گیاهی، حفظ نباتات ، ترویج، باغبانی ، زراعت ، محیط زیست و سلامت غذا، کارشناسان مروج پهنه های ترویجی،محققان معین استان ،مدیر و روسای ادارات ترویج و مسئولین بخش های تخصصی کلیه شهرستان های تابعه استان لرستان با ارایه مهندس شریفی مقدم دبیر طرح ارتقای سلامت معاونت ترویح و آموزش برگزارشد.در این دو کارگاه ، در قالب ارایه کارگاهی کلیات قوانین ، مقررات و فرایند قانونی طرح، شرح وظایف سازمانی ، ساختار علمی، فرایند اجرایی، عملیات ترویجی و برنامه ریزی برای اجرا، چگونگی اجرای عملیات سه گانه ترویج، سرفصل های آموزشی و روش ترویجی IPM.FFS ویژه نظام گواهی محصول ، فرایند استقرار کد شناسه بهره بردارن را ارایه و به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ داده شد .
طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشوردر آذر ماه سال 1396 تصویب شده و در راستای آن وزارت جهاد کشاورزی موظف است با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجرای طرح راهبردی «ارتقا سلامت ۸ محصول کشاورزی» به عنوان برنامه ملی مشترک طی یک دوره چهار ساله اقدام نماید. براساس تكاليف در اين طرح ، معاونت ترويج و آموزش كشاورزي و به تبع آن مديريت هماهنگی ترويج كشاورزي در استانها داراي سه ماموريت اصلي شامل:
1) استقراركدشناسه بهره بردارن
2)آموزش و توانمندسازي شبكه ترويجي دولتي و غيردولتي
3) آموزش و ارتقاي مهارت بهره بردارن در ارتقاي سلامت درقالب دوره هاي آموزش بهره بردارن و پياده سازي سايت هاي جامع ترويجي توليد محصول سالم با روشIPM/FFS با همكاري ساير دستگاه های اجرایی برعهده دارد .