رو عنوان : دفترترویج دانش و فناوری کشاورزی خبر داد:
عنوان : از اولین زنجیره تولید و عرضه گوشت شترمرغ در كشور در استان فارس به عنوان كاندیدای نمونه ملی بازدید بعمل آمد.
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۹

در راستای بازدید های میدانی شناسایی و انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی در تاریخ 5آبان سال جاری مهندس حسین پیری معاون دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی،دکتر تبرایی نماینده سازمان دامپزشکی کشور ،مهندس نصیری نماینده معاونت اموردام وزارتخانه به همراه مسئولان و کارشناسان ترویج،اموردام و دامپزشکی استان فارس از مجتمع تولید و پرورش شترمرغ سیمرغ پروران پارسه متعلق به آقای مهندس حمید اجاقی بازدید بعمل آمد.

این مجتمع در سال1385 در زمینی به مساحت 20هکتار با اخذ مجوزات قانونی در ظرفیت اسمی 150قطعه مولد و 2000قطعه پرواری در منطقه ارژن شهرستان شیراز استان فارس شروع  به فعالیت نمود. گستره فعالیت مجتمع در زمینه های نگهداری و تولید مولد،تولید تخم نطفه دار ،جوجه های یکروزه و پرواربندی می باشد.این واحد در سال های 1388،1389و 1390به عنوان طرح نمونه بخش دام و طیور استان فارس انتخاب شده است. طرح زنجیره تولید و عرضه گوشت مرغ با سرمایه گذاری بالغ بر17میلیارد تومان ایجاد شده است. در این مجتمع تولیدی فاز مولدین شترمرغ با ظرفیت 450قطعه و فاز پرواربندی به ظرفیت 6000قطعه به همراه سایت جوجه کشی و کارخانه خوراک دام،سایت نگهداری  جوجه یکروزه  تا 3 ماهه ،3تا 11ماهه در بخش دامداری به مساحت 19 هکتار وبخش کشتارگاه و صنایع جانبی و بسته بندی (سوسیس، کالباس،فرآوری روغن ،پر،...) در مساحت یک هکتار ایجاد گردیده است.این مجتمع دارای اولین و تنها کشتارگاه تخصصی شترمرغ با ظرفیت 300قطعه کشتار در روز بوده و دارای کد IRصادرات و کد حلال می باشد.

سایر امتیازات  ویژه این مجتمع به شرح زیر می باشند:

1. منتخب نمونه کشوری در خصوص کشتارگاه در سال 1396 در روز ملی دامپزشکی

2. تولید کننده روغن های آرایشی بهداشتی دارای مجوز آزمایشگاه از علوم پزشکی و تولید در محل

3. پیاده سازی سامانه های HACCP  و ISO 22000  در کشتارگاه

4. تولید و بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی با منشاء شترمرغ با برند ایلگار

5. انعقاد تفاهم نامه با کمیته امداد امام خمینی ( ره ) جهت اشتغال روستایی

6. انعقاد تفاهم نامه با سازمان بسیج سازندگی در راستای پیشبرد اهداف و فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی

7. دارنده برند حلال جهت صادرات به کشورهای اسلامی

8. انتخاب به عنوان کارآفرین نمونه استانی در سال 1387

9. منتخب دومین همایش مدیریت بهره وری در صنایع غذایی ، کشاورزی و دامپروری در سال 96

10. منتخب دومین مجموعه رویدادهای کارآفرینی و فن آوری بخش کشاورزی در سال97