رو عنوان : دفترترویج دانش و فناوری کشاورزی خبر داد:
عنوان : اولین زنجیره تولید و عرضه گوشت مرغ در استان خراسان رضوی به عنوان كاندیدای نمونه ملی كشور بازدید بعمل آمد.
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۹

در راستای بازدید های میدانی شناسایی و انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی در تاریخ 2آبان سال جاری مهندس حسین پیری معاون دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، دکتر زبده و دکتر هوشمندی نمایندگان معاونت اموردام وزارتخانه به همراه مسئولان و کارشناسان ترویج واموردام استان خراسان رضوی وشهرستان کاشمر از واحد زنجیره تولید و عرضه گوشت مرغ تحت عنوان زنجیره تولیدی صالح کاشمر متعلق به آقای قدیر صالحی واقع در روستای بهاریه شهرستان کاشمر بازدید بعمل آوردند. این مجموعه کار خود را از سال 1360با احداث اولین گاوداری شیری یکصد راسی آغاز به فعالیت نموده و در حال حاضر فعال می باشد. در سال 1378کارخانه خوراک دام و طیور به منظور تامین خوراک آماده و با کیفیت برای دام و طیور تاسیس و راه اندازی شد.مجتمع خوراک دام صا لح با بهره گیری از تجارب و تکنولوزی روز دنیا و استفاده از دانش متخصصان مجرب و رعایت استاندارد های بین المللی با پایداری و دوام کیفیت، توانسته رضایت مندی دامداران ، مرغداران و مشتریان را در سطح کشور فراهم آورد.

کارخانه خوراک دارای 5 خط تولید شامل :

1- تولید خوراک دام

2- تولید خوراک طیور

3- تولید فولفت سویا اکسترود شده

4- تولید مکمل دام و طیور

5- تولید کنسانتره آجیلی

این مجتمع بدنبال کسب تجربه چندین ساله در امر تولید، وارد زنجیره تولید گوشت سفید و تامین جوجه یکروزه  در استان خراسان رضوی شد.به همین منظور اولین زنجیره تولید گوشت سفید با اخذ مجوزات قانونی در مساحت 200هکتار در کیلومتر15 شهرستان کاشمر تاسیس و راه اندازی نمود.

که دارای واحدهای به شرح زیر می باشد:

1- احداث واحد مرغ مادر به ظرفیت 120هزار قطعه با تولید سالیانه 20میلیون جوجه یکروزه در سه فاز و هر فاز به مساحت 4هکتار به فاصله 1 کیلومتر از یکدیگربا زیر بنایی حدود 27000مترمربع و 21 سالن و دارای پیش قرنطینه های مورد نیاز و پیش بینی های تمام موارد بهداشتی و بیوسکوریتی.

2- احداث کارخانه جوجه کشی به ظرفیت 20میلیون قطعه  در زمینی به مساحت 8 هکتار که هنوز به بهره برداری نرسیده است.

3- احداث فازهای پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 500هزار قطعه جوجه در 3 فاز به مساحت 14هکتار و تعداد 12سالن و زیر بنای 15هزار متر مربع

4- احداث فازهای مرغ تخمگذار به ظرفیت 160هزار قطعه مرغ تخمگذار در زمینی به مساحت 7 هکتار و2سالن با زیر بنای 4هزارمترمربع

5- احداث فاز پرورش پولت تخمگذار به ظرفیت 80هزار قطعه در هر دوره در زمینی به مساحت 6هکتار و 6سالن با زیر بنای 8هزار مترمربع

6- احداث مجموعه کشتارگاه صنعتی خادم الرضا به ظرفیت 4قطعه در ساعت در فاصله 25کیلومتر از شرکت مجتمع تولیدی واقع شده است.

از ویزگی های این زنجیره تولیدی داشتن واحد تحقیق و توسعه در بخش های علمی و  فنی بوده و طرح های تحقیقاتی و پژوهشی با مجوز وزارت صنعت ،معدن و تجارت اجرا می گردد.همچنین دارای تولید تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک می باشد. واحدهای کارخانه خوراک دام وطیور این مجموعه در سال های 1380و1390و واحد مرغ تخمگذار در سال1395 بعنوان  نمونه ملی کشوری انتخاب شده اند .شایان ذکر است از پنح حلقه تولیدی(مرغ مادر،مرغ گوشتی ، جوجه کشی،کارخانه خوراک و کشتارگاه) حلقه تولیدی جوجه کشی فعال نمی باشد.در قسمت عرضه جوجه یکروزه در بورس کالا فعال نمی باشد.