رو عنوان : مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان قم خبرداد:
عنوان : بازدید و ارزیابی میدانی كارشناسان دفتر ترویج دانش فنآوری و كشاورزی و معاونت آب و خاك وزارت جهاد كشاورزی از فعالیت كاندیداهای نمونه ملی در دو رشته آب و خاك استان قم
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۵

با هدف بررسی و ارزیابی رشته های معرفی شده بخش آب و خاک استان قم به منظور رقابت در سطح ملی جهت انتخاب نمونه های ملی در بخش کشاورزی در مورخ دوم آبان ماه سال جاری جناب آقای دکتر قاسمی نماینده دفتر ترویج دانش فناوری و کشاورزی، مهندس مقدم و مهندس کوهی نمایندگان معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی و کارشناسان مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی و مدیریت آب و خاک استان از فعالیت تعداد دو بهره بردار در رشته های  "بهره بردار نمونه درامور بهره برداری و نگهداری از شبکه آبیاری" مرکز جهاد کشاورزی قمرود شهرستان قم و "بهره بردار نمونه تجهیز، نوسازی و یکپارچگی اراضی" مرکز جهاد کشاورزی سلفچگان شهرستان قم بازدید به عمل آوردند.