رو عنوان : مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان کردستان خبرداد:
عنوان : برگزاری سومین نشست تخصصی، هم اندیشی و هماهنگی اجرای سایت های جامع الگویی در امر احیای دریاچه ارومیه، كردستان-بانه
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۴

سومین نشست تخصصی، هم اندیشی و هماهنگی اجرای سایت های الگویی در امر احیای دریاچه ارومیه با حضور جناب آقای دکتر توکلی مجری طرح های ویژه معاونت ترویج، جناب آقای مهندس باباپیری سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان کردستان، مدیران هماهنگی ترویج کشاورزی، روسای مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی و شرقی و کردستان، جناب آقای مهندس شریفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بانه،  محققان و کارشناسان ترویج استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان  در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بانه در تاریخ 25 شهریورماه 1397 برگزار شد. آقای مهندس باباپیری سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان کردستان توضیحاتی در خصوص سیمای منابع طبیعی و کشاورزی استان کردستان ارایه نمودند و ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرای سایت های الگویی ده گانه در استان کردستان  موفقیت سایت های الگویی را در تعامل و هماهنگی بین بخشی و معرفی تکنیک های قابل ترویج و تعمیم به کلیه واحدهای تولیدی دانستند. در این نشست جناب آقای دکتر توکلی مجری محترم طرح های ویژه معاونت ترویج با اشاره به اهداف اجرای سایت های جامع الگویی، فرآیند اجرای سایت های الگویی را در فاز دوم تشریح نمودند. حاضرین  در این نشست در خصوص تکنیک ها موثر و نحوه عملیاتی شدن آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.