رو عنوان : مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان یزدخبرداد:
عنوان : یازدهمین جلسه كمیته شهرستانی سایت جامع مدیریت مشاركتی محصول(IPCM)منطقه شرف آباد رستاق
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۳

یازدهمین جلسه کمیته شهرستانی سایت جامع مدیریت مشارکتی محصول(IPCM)منطقه شرف آباد رستاق با حضور مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی استان یزد ،رئیس اداره ترویج استان، مدیر جهادکشاورزی شهرستان اشکذر،معاون فنی مدیریت شهرستان، سرپرست اداره ترویج شهرستان، سرپرست مرکز جهادکشاورزی رستاق و کارشناس پهنه سایت در محل مرکز جهاد کشاورزی رستاق در تاریخ دهم تیر ماه سال جاری برگزار گردید.

در این جلسه خانم دکتر قوچانی مدیر ترویج استان یزد در خصوص هدف اجرای پروژه و مراحل اجرای آن تاکنون صحبت نموده و بیان داشتند وظیفه ترویج در اجرای پروژه، مشارکت کشاورزان و آموزش آتها می باشد. در ادامه کارشناس پهنه نیز فعالیت های انجام شده تاکنون و همچنین مشکلات بهره برداران در اجرای پروژه مذکور را عنوان کرد.