رو عنوان : دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی خبرداد:
عنوان : شروع فاز دوم تدوین " برنامه جامع ترویج و مشاركت كشاورزان دراستقرار كشاورزی پایدار با مدل IPCM برای كاهش 40 درصد مصرف آب كشاورزی در حوضه دریاچه ارومیه " دراستان كردستان
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۲

براساس ابلاغ ستاد احیای دریاچه ارومیه و هماهنگی های صورت گرفته توسط استانداری استان کردستان،کارگاه معرفی وشروع به اقدام تدوین وپیاده سازی"برنامه جامع ترویج و مشارکت کشاورزان در استقرار کشاورزی پایدار با مدل IPCM برای کمک به احیای دریاچه ارومیه" در سالن جلسات استانداری کردستان برگزار شد. این برنامه با همکاری و هماهنگی دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی ،مدیریت ترویج استان کردستان و مجری مطالعاتی ستاد احیای دریاچه ارومیه در حوضه زرینه رود و سیمینه رود ( مشاوریکم) با هدف معرفی متدلوژی وبررسی راهکارهای عملیاتی برای توانمندسازی و مشارکت جوامع محلی مصوبه در کاهش 40 درصد مصرف آب کشاورزی در حوضه زرینه رود وسیمینه رود در 10 تیرماه سال جاری درسالن جلسات استانداری کردستان باحضور باحضور مدیران دستگاه های استانی از جمله مدیریت زراعت، مدیریت باغبانی، مرکز تحقیقات، مدیریت آب  وخاک، مدیریت هماهنگی ترویج  کشاورزی،  مدیریت های آب  منطقه ای استان،  سازمان تعاون روستایی ،اداره صنعت  ومعدن، اداره کل محیط زیست ،ادراه کل منابع طبیعی ،اداره کل میراث فرهنگی، معاون محترم اقتصادی استانداری کردستان، مدیرکل اقتصادی و کارسناسان استانداری کردستان، مدیران شهرستان سقز ، دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی و تیم مطالعاتی مهندسین مشاوریکم برگزار شد.

این کارگاه در چارچوب مصوبات ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه وبا هدف تعیین نقطه نظرات، هم اندیشی و اجماع فنی و اجرایی  دستگاه های زیربط برای تدوین برنامه عملیاتی جامع ترویج ویژه مشارکت سیستماتیک کشاورزان در مدیریت مصرف آب و تعادل بخشی منابع و مصارف آب در کشاورزی درتلفیق با سایر مطالعات و اقدامات سازه ای، حاکمیتی، فنی، اجرایی، معیشت جایگزین و در دو سطح  عملیاتی وزارت نیرو و جهاد کشاورزی عملیاتی برگزار شد. شایان ذکر است در فاز اول ، برنامه ترویج سه حوضه مطالعاتی میاندوآب، شاهین دژ وتکاب نهایی شده است و در فاز دوم نیز حوضه های مطالعاتی بوکان و سقز بررسی  تدوین  خواهدشد.