رو عنوان : دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی
عنوان : اولین نشست ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات كشاورزی وصنایع وابسته كشاورزی (اتماك –آی فارم)
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۳

اولین نشست ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی و صنایع وابسته کشاورزی(اتماک –آی فارم) دردفترترویج دانش و فناوری کشاورزی برگزار شد.

پیرو برگزاری شکوهمند و اثر بخش اولین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و ادوات کشاورزی، نهاده ها و سیستم های آبیاری در 8 تا 11 مرداد سال 1396 در نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب و استقبال بین نظیر مدیران، کارشناسان، محققان، بهره برداران و صنعت گران بخش کشاورزی ازنمایشگاه مقررگردید، دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی و صنایع وابسته کشاورزی (اتماک –آی فارم) از تاریخ 21 الی24 شهریور ماه 1397 در محل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب با هماهنگی انجمن سازندگان ماشین های کشاورزی، معاونت ترویج و سایر سازمان ها و نهادهای مرتبط برگزارشود. دراین جلسه ابتدا آقای دکتر بهمن امیری لاریجانی مدیر کل محترم دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی ضمن تشریح اهداف برگزاری نمایشگاه توضیحات مبسوطی ارائه کردند در ادامه آقایان حمید رضا نامی و علی عباس زاده رئیس هیئت مدیره و دبیراجرایی انجمن سازندگان ماشین های کشاورزی، آقای حامد ایرانی مدیر عامل شرکت برساز رویداد پارس ، آقای اکبر یونسی نماینده موسسه تحقیقات فنی و مهندسی ، آقای محمد رضا نعمتیان نماینده موسسه گیاه پزشکی و آقای ابراهیم جعفری معاون دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی به ایراد نقطه نظرات خود پرداختند.