رو عنوان : دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی خبر داد:
عنوان : برگزاری نشست آموزشی آسیب شناسی نمونه های ملی بخش كشاورزی و كانون های یادگیری
 ۱۳۹۷/۰۳/۲۳

نشست آموزشی - توجیهی و آسیب شناسی فرآیند انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی و تشریح آیین نامه کانون های یادگیری در روز سه شنبه 22 خرداد سال جاری در سالن مروج معاونت ترویج برگزار شد.

این جلسه ساعت 9 صبح با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و با حضور آقایات مهندس پیری معاون دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، مهندس قباخلو رئیس دبیرخانه ستاد انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی، روسای کمیته های فنی از دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی و آقای مهندس آقایی رئیس اداره ترویج استان تهران و نیز روسای ادارات ترویج شهرستان های استان تهران آغاز شد.در ابتدا آقای مهندس پیری ضمن عرض خیر مقدم به اعضای جلسه، به بیان سیاست های معاونت ترویج و آموزش پرداخت و از مقوله شناسایی، انتخاب و معرفی نمونه های بخش کشاورزی به عنوان یکی از فعالیت های مهم و شاخص معاونت ترویج یاد کرد.

رئیس دبیرخانه ستاد انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی به عنوان سخنران دوم ضمن بیان سیاست ها، اهمیت و اهداف فرآیند انتخاب نمونه ها در ستاد، نکات اساسی در تنظیم فرم های ارزیابی عملکرد کشاورزان و بهره برداران برتر را تشریح کرد.در ادامه جلسه، روسای کمیته های فنی، به بیان نکات مهم در بررسی و ارزیابی فرم های ارزیابی عملکرد تولید کنندگان و بهره برداران پرداختند. همچنین در ادامه، ابعاد کلی آیین نامه اجرایی کانون های یادگیری توسط آقای مهندس پیرو شعبانی(رئیس گروه ممیزی، رهیافتها، الگوها و روش های ترویجی) تشریح شد و در پایان جلسه زمانی به ارائه پرسش و پاسخ اختصاص یافت. در نهایت و راس ساعت 12 جلسه با ذکر صلوات به پایان رسید.