رو عنوان : موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورخبر داد:
عنوان : مراسم هفته انتقال یافته های علمی و روز مزرعه طرح ترویجی فرهنگ مصرف فرآورده های كپور ماهیان با تأكید بر كپور نقره¬ای برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۵

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور مراسم هفته انتقال یافته های علمی و روز مزرعه مربوط به طرح ترویجی« فرهنگ مصرف فرآورده های کپور ماهیان با تأکید بر کپور نقره­ ای » در تاریخ های 17 و 18 اردیبهشت ماه ( دوشنبه و سه شنبه) در محل کارخانه دز پروتئین واقع در شهرستان دزفول برگزار گردید.

این طرح با محوریت معاونت ترویج و انتقال یافته­ های مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور و پژوهشکده آبزی پروری آب‌های داخلی و جلب مشارکت بخش خصوصی، مدیریت ترویج جهاد کشاورزی خوزستان، اداره کل شیلات خوزستان، اداره کل دامپزشکی خوزستان، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دزفول، مدیریت ترویج جهاد دزفول و مدیریت دامپزشکی و شیلات دزفول اجرایی شده است. در روز اول و در مراسم افتتاحیه سرکار خانم دکتر دهقان سرپرست پژوهشکده ضمن بیان اهمیت اجرای این طرح، ضرورت انتقال یافته های علمی ناشی از اجرای طرح های پژوهشی را متذکر شده و از سرکار خانم دکتر ناظم رعایا مجری طرح، سرکار خانم دکتر آهنگرزاده مسئول واحد آموزش و ترویج، مدرسان مدعو دوره آقایان دکتر جلیلی و مهندس رفیع پور، سایر همکاران پژوهشی و اجرایی پژوهشکده، بخش خصوصی و مدیران اجرایی استان و شهرستان در برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر نمودند.  در ادامه روز اول  دوره­ های تئوری روش­ های نوین عمل آوری آبزیان ارائه گردید.

در روز دوم با عنوان روز مزرعه به صورت عملی، تهیه فیله مرغوب از ماهی فیتوفاگ و تولید فرآورده های خمیری از گوشت این ماهی توسط مدرسان دوره به بهره ­برداران و مروجان عرصه از جهاد کشاورزی آموزش داده شد. در این روز با حضور گروه تلویزیونی جهاد کشاورزی استان برنامه مستندی در خصوص روز مزرعه و انتقال یافته های علمی تهیه شد.