رو عنوان : دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی خبر داد:
عنوان : بازدید از دو طرح ترویجی ملی در استان چهارمحال و بختیاری
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۷

پیرو تفاهم نامه منعقده بین معاونت ترویج و مدیریت هماهنگی ترویج چهارمحال و بختیاری، بازدیدی توسط نمایندگان دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی(خانمها کاظمی و خان احمدی و آقای پالوچ)  از دو طرح ملی  "سایت الگویی بادام" واقع در باغات روستای یانچمه ازتوابع شهرستان بن و طرح تحقیقی- ترویجی "استفاده از مایه تلقیح قارچهای میکوریز آربسکولار در تولید نهال در خزانه و احداث باغات بادام )"  در دهستان شوراب شهرستان سامان در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 9 و 10 اردیبهشت ماه به عمل آمد. در این بازدید که همزمان با کارگاه آموزشی مزرعه ای سایت الگویی بادام صورت پذیرفت محققان مرکزتحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان و کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بن و مدیریت حفظ نباتات استان و باغداران عضو سایت حضور داشتند.

دراین کارگاه باغداران با راهکارهای مدیریت باغ در زمان کم آبی نظیر هرس و تغذیه مناسب باغ، روشهای حفظ رطوبت زیردرختان به منظور استفاده صحیح و بهینه از آب موجود و همچنین کنترل علف های هرز, روشهای مبارزه با بیماری لکه آجری و زنبور مغزخوار بادام آشنا شدند  .